Etusivu » News » Nainen, n. 40 v.

Nainen, n. 40 v.

Menin Outin vastaanotolle serkkuni suosituksesta epätoivoisena ja skeptisenä; olin ollut kipupotilaana x:n kipupolilla yli vuoden ja onnettomuudesta, joka aiheutti minulle kroonisen hermokivun, oli lähes kolme vuotta. Lääkitykseni oli vahva, maksimiannostus epilepsia-, mieliala- ja kolmea kipulääkettä sekä vatsansuojalääke ja välillä kipulaastarit nostamassa kipukynnystä.

En tiedä mitä taikaa Outin käsissä on, mutta minua hän auttoi. Heti ensimmäisen kerran jälkeen pystyin jättämään pois epilepsialääkkeet ja osan kipulääkkeistä.

Toisella kerralla purettiin tunnetrauma, jonka epäilen aiheuttaneen minulle ahdistuksen. Outi pystyi vapauttamaan minussa jotakin, joka oli ollut 20 vuotta sisälläni. Toisen kerran jälkeen minulla on enää kaksi tablettia aamuisin, jotka olen myös pikkuhiljaa vähentämässä pois.

Tuntuu kuin olisin havahtunut hereille unesta, löytänyt taas itseni.